Este sábado 8 de xullo desenvolveuse o showcooking co #PementoDoCouto como ingrediente estrela, a cargo do naronés 𝘈𝘥𝘳𝘪á𝘯 𝘗é𝘳𝘦𝘻, cociñeiro á fronte do Restaurante Sinxelo.

A demostración gastronómica con degustación, organizada polo Concello de Narón, contou coa presenza de ᴏʟɢᴀ ᴀᴍᴇɴᴇɪʀᴏ, concelleira de Promoción Económica, encargada de abrir e pechar o evento perante o público asistente que ateigou as instalacións do Local da AVV do Couto e puido gozar de cada unha das elaboracións:

  • 🌱 𝘌𝘴𝘤𝘢𝘣𝘦𝘤𝘩𝘦 𝘥𝘦 𝘗𝘦𝘮𝘦𝘯𝘵𝘰 𝘥𝘰 𝘊𝘰𝘶𝘵𝘰 𝘤𝘰𝘯 𝘮𝘦𝘹𝘪𝘭𝘭ó𝘯
  • 🌱 𝘚𝘢𝘭𝘱𝘪𝘤ó𝘯 𝘥𝘦 𝘷𝘦𝘯𝘵𝘳𝘦𝘴𝘤𝘢 𝘥𝘦 𝘣𝘰𝘯𝘪𝘵𝘰 𝘤𝘰𝘯 𝘨𝘢𝘻𝘱𝘢𝘤𝘩𝘰 𝘥𝘦 𝘗𝘦𝘮𝘦𝘯𝘵𝘰 𝘥𝘰 𝘊𝘰𝘶𝘵𝘰
  • 🌱 𝘙𝘪𝘴𝘰𝘵𝘵𝘰 𝘤𝘰𝘯 𝘗𝘦𝘮𝘦𝘯𝘵𝘰 𝘥𝘰 𝘊𝘰𝘶𝘵𝘰 𝘦 𝘲𝘶𝘦𝘪𝘹𝘰 𝘥𝘰 𝘱𝘢í𝘴

👨‍🍳🔥𝙰𝚍𝚛𝚒á𝚗 𝙿é𝚛𝚎𝚣 demostrou cociñando en vivo a idoneidade deste vexetal na preparación de pratos innovadores, apostando pola creatividade e o respecto polo produto e o sabor, achegando aos profesionais da gastronomía e ao público asistente as cualidades excepcionais do Pemento do Couto recoñecido coa 𝘐𝘯𝘥𝘪𝘤𝘢𝘤𝘪ó𝘯 𝘟𝘦𝘰𝘨𝘳á𝘧𝘪𝘤𝘢 𝘗𝘳𝘰𝘵𝘦𝘹𝘪𝘥𝘢


Showcooking Pemento do Couto
Showcooking Pemento do Couto
Showcooking Pemento do Couto