Horario: 17.00 a 20.00 h.

Lugar: Centro de Formación Irmáns Froilaz (Polígono da Gándara)

Relator: Roberto Filgueira,, membro do Grupo Nove, cociñeiro e propietario de O Balado Marta e Roberto.

Obxectivo: ofrecer a mellor imaxe posible do sector, dotando aos profesionais dos coñecementos teóricos e prácticos necesarios para que poidan ampliar a súa oferta gastronómica, é o principal obxectivo do Obradoiro sobre a Anguía que organiza a Concellaría de Promoción Económica do Concello de Narón, dentro das accións previstas polo Club Narón Gastronómico.

Neste obradoiro abordarase desde un punto de vista teórico un produto tan especial como a Anguía, as diferentes técnicas que se poden empregar para tratala, ademais de ofrecer unha importante carga de práctica para a elaboración de distintas preparacións propostas, coa participación activa dos asistentes no proceso.

En liñas xerais, o curso pretende mellorar a calidade gastronómica dos negocios de restauración,modernizar a cociña local, promover a especialización na elaboración de determinadas receitas por parte de cada un dos establecementos participantes, asesoralos de cara á inclusión deste produto nos seus menús, enriquecendo esta parte fundamental da carta.


Programa do "Obradoiro da ANGUÍA para profesionais de hostalería"


Obradoiro da ANGUÍA para profesionais de hostalería
Obradoiro da ANGUÍA para profesionais de hostalería
Obradoiro da ANGUÍA para profesionais de hostalería
Obradoiro da ANGUÍA para profesionais de hostalería
Obradoiro da ANGUÍA para profesionais de hostalería
Obradoiro da ANGUÍA para profesionais de hostalería