O Showcooking ‘Creacións con marisco a 4 mans’ centrarase nas 5 especies de mariscos da nosa ría que xa protagonizaron as Xornadas: Ostra salvaxe, Zamburiña, Ameixa Rubia, Mincha e Carneiro. De calidade extraordinaria, estarán versionados nesta ocasión por Beatriz Sotelo e Iñaki Bretal, dous influíntes cociñeiros galegos que aportarán a súa creatividade e a impronta propia dos seus territorios de orixe, contrapoñendo o xeito de preparar o marisco no norte e no sur de Galicia.
Poderedes vela en acción e degustar delicias en vivo e en directo... Apuntádesvos ao planazo?
- - Carneiro de mar con lactonesa de man de Buda
- - Ostra gratinada con crema de queixo, lima e pementa
- - Ameixa rubia con crema de cebola
- - Zamburiña lañada con emulsion de codium
- - Carneiros ao natural, ají amarelo e escuma de champagne
- - Ostras en escabeche cítrico
- - Zamburiñas á tixola de ferro, kimchie e algas
- - Ameixas ao albariño con ajilimójili, etc.
#NarónSaudable
#CociñadeProduto
#CociñandoMar