![](images/blog/full-post-cocinadoce.jpg)
Horario: 17.00 a 20.00 h.
Lugar: Centro de Formación Irmáns Froilaz (Polígono da Gándara)
Relator: Pedro Espasandín, da Escola Obradoiro Gascón.
Obxectivo: Dotar aos responsables das cociñas de recursos teóricos e prácticos para ampliar e mellorar a oferta de sobremesas do seu negocio. Adaptar a acción formativa á distinta tipoloxía de locais, segundo a súa cualificación, medios, etc. e asesorar aos establecementos de hostalería do Concello.
Programa do "Obradoiro Cociña Doce para profesionais de hostalería"
![Obradoiro Cociña Doce para profesionais de hostalería Obradoiro Cociña Doce para profesionais de hostalería](images/blog/small-post-cocina-doce-1.jpg)
![Obradoiro Cociña Doce para profesionais de hostalería Obradoiro Cociña Doce para profesionais de hostalería](images/blog/small-post-cocina-doce-2.jpg)
![Obradoiro Cociña Doce para profesionais de hostalería Obradoiro Cociña Doce para profesionais de hostalería](images/blog/small-post-cocina-doce-3.jpg)